Ana Sayfa » , » 2013 Mercedes Citan fiyat ve özellikleri

2013 Mercedes Citan fiyat ve özellikleri

Yazar admin on 22 Ağustos 2012 Çarşamba | 8/22/2012

Mercedes hafif ticari araç modelleri fiyatları mercedes benz citan resimleri...

Mercedes ‘in hafif ticari segmentindeki yeni yüzü olan Citan ‘ın dünya prömiyeri önümüzdeki Eylül ayında Hannover’de düzenlenecek olan IAA Ticari Araç Fuarı’nda gerçekleştirilecek. Kompakt (3.94 m ), uzun (4.32 m) ve ekstra uzun (4.71 m) olmak üzere üç farklı gövde tipi ile pazara sunulacak olan yeni Citan’ın panel van, kombivan ve karma kullanıma olanak sağlayan üç farklı versiyonu bulunacak. Yeni Mercedes-Benz Citan, 2012 sonunda Türkiye’de satışa sunulacak.
Citan’ın güvenlik donanımında, “Adaptif Elektronik Stabilite Programı” ile eş zamanlı çalışan ABS (anti-locking braking system), VDC (Vehicle Dynamic Control), TCS (Çekiş Kontrol Sistemi) ve ASR (İvme kayması kontrolü) sistemi standart olarak sunuluyor.
Kaputun altında ise, Renault menşeli yüksek tork gücüne sahip direkt enjeksiyonlu 1.5 dCi turbodizel motorların sırasıyla 75 HP, 90 HP ve 110 HP güç ürettikleri açıklandı.
BlueEFFICIENCY paketi, ECO start/stop sistemi, akü ve jeneratör yönetimi ve düşük yuvarlanma dirençli lastikler ile donatılan Renault menşeli (Güncelleme: 113 HP) benzinli motora da yer verilecek.
Öte yandan Mercedes pazarlama uzmanları yeni Citan’ın promosyon çalışmaları için Richard Dean Anderson ile anlaştı. Bir zamanların unutulmaz TV dizisi MacGyver’ı canlandıran Anderson, 18 Eylül tarihinde MacGyver-Citan.com sitesinde yayınlanacak olan üç farklı web videosu ile zalimlere meydan okuyacak.










0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->