Ana Sayfa » , , , » Facebook tasarımı Citroen C1 Connexion gün ışığına çıktı

Facebook tasarımı Citroen C1 Connexion gün ışığına çıktı

Yazar admin on 7 Ağustos 2012 Salı | 8/07/2012

Citroen yeni modeller, 2012 c1 Connexxion özellikleri fiyatı motor seçenekleri...
Citroen İngiltere tarafından tanıtımı yapılan yeni C1 Connexion için Facebook 'tan doğan otomobil diyebiliriz, zira C1 Connexion, Fransız otomobil devi Citroen 'in geliştirdiği ilginç ve oldukça da önemli bir uygulamayla, logosundan rengine kadar birçok detayının sosyal medya kullanıcıları tarafından geliştirildi.
Bir Facebook eseri olan ve İngiltere’de satışa sunulan C1 Connexion’un en çok dikkat çeken özelliği gövde rengi olsa gerek, zira küçük otomobiller genelde gençler tarafından şehir içi kullanım amaçlı tercih edildiğinden canlı renkler daha çok seçilmekte. Ancak bu modelde canlı renkler kullanıcılar tarafından tercih edilmemiş. Yeni Citroen C1, Caldera siyahı isimli mat siyah üzerine parlak kırmızı küçük detaylara sahip. İç mekanında VTR döşeme koltuklar tercih edilirken güncel çok sayıda modelde görmeye alıştığımız çiçek şeklindeki 14 inç jantlar ön plana çıkıyor. Ayrıca standart C1 modelinde olduğu gibi üç ve beş kapılı alternatifler ile piyasaya sürülüyor.
Sınırlı sayıda üretilen yeni C1 Connexion sadece İngiltere’de satışa sunulacak. Arabanın kaputunun altında standart C1’de de kullanılan 1.0 litrelik 68 beygir gücündeki 93 Nm tork üretebilen benzinli motor seçeneği bulunuyor. Araba 0-100 km/s hıza 12.3 saniyede ulaşabiliyor. Maksimumda ise 158km/s hıza erişebiliyor.
Citroen İngiltere tarafından tasarlanan yeni C1 Connexion donanımsal bir yenilik içermezken İngiltere’de satılan C1 VTR üzerine 500 Avroluk bir ödeme ile 9.450 Avroya satışa sunuluyor. Ayrıca C1 sahibi olanlar için bu ektra tasarıma sahip olmanın ücreti 925 Avro. Satışından çok reklam amaçlı geliştirilen bu araba ile reklam çalışmasının başarıyı yakaladığı kesin.
Az bütçe ile ilk olmasının da katkısıyla tüm dünyadaki otomobil basınında yer bulan bu uygulama için arkasındaki reklam ekibini tebrik etmek gerekir.

Citroen C1 VİDEO 



0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->