Yazar admin on 7 Ağustos 2012 Salı | 8/07/2012

Nissan yeni modeller, 2013 Pathfinder özellikleri fiyatı resimleri videoları...
Nissan baştan aşağı yenilenen Pathfinder modeli 'nin 2013 üretim versiyonunu resmi olarak tanıtıldı. İlk fotoğrafları geçtiğimiz hafta Facebook fan sayfası üzerinden yayınlanan üretim versiyonu, konsept modelden pek farklı görünmüyot. Üretim modelinde de büyük ön ızgara, köşeli farlar ve krom detaylar yerini korumaya devam ediyor. Cesur bir tasarıma sahip olan yeni Pathfinder’ın opsiyonel panoramik cam tavanı ve yüzeyleri geniş tutulan yan camları daha ferah bir kabin vaat ediyor.
Yedi kişiye rahatlıkla ev sahipliği yapabilen iç mekânda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler ve metalik aksanlar 2013 Infiniti JX’i aratmayacak kadar başarılı kombine edilmiş. Öte yandan, isteğe bağlı olarak sunulan ısıtılmalı / soğutulmalı ön koltuklar, GPS navigasyon ve üç bölgeli eğlence sistemi gibi lüks detaylar gözden kaçırılmamış.
Kaputun altında ise toplam 264 PS güç üreten 3.5-litre hacimli V6 motor görev yapıyor. Xtronic sürekli değişken şanzıman ile gücünü yola aktaran yeni Pathfinder isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemi ile sipariş edilebiliyor.
Selefinden yaklaşık 227 kg daha hafif olan 2013 Nissan Pathfinder bu avantajı yakıt ekonomisine yansıtmış.
























0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->