Ana Sayfa » , » Volkswagen Golf 7 'den ilk resmi detaylar

Volkswagen Golf 7 'den ilk resmi detaylar

Yazar admin on 24 Ağustos 2012 Cuma | 8/24/2012

Volkswagen Golf 7 özellikleri resimleri motor seçenekleri trafiğe çıkış tarihi hakkında bilgiler...
Volkswagen bir efsane haline gelen serisi Golf'un merakla beklenen yedinci neslinde gövde ağırlığının azaltılacağını ve yakıt tüketiminin yüzde 23’e varan oranda azalacağını müjdeledi. Buna göre VW yedinci nesil Golf’te metal içeriğini azaltmak için daha güçlü çelik kullanarak, aracın ağırlığını yaklaşık 100 kilogram azaltacak. ve böylece yakıt tüketimini yüzde 23’e varan oranda düşürecek.
VW Almanya’nın Wolfsburg şehrindeki merkezinde verdiği brifingde, Volkswagen Grubu’nun yeni MQB modüler imalat sisteminin parçası olan yeni malzemelerin ve üretim süreçlerinin, 40’ı aşkın küçük ve orta boyutlu modeli, ya da 3,5 milyon civarı otomobili kapsayacak şekilde genişletileceğini söyledi.
Avrupa’nın en büyük otomobil yapımcısı, bu paylaşımlı mimarinin üretim maliyetlerini yüzde 20, imalat süresini yüzde 30 ve tek seferlik masraflarını yüzde 20 azaltmasını bekliyor.
Bu tasarruf, araç içi eğlence sistemlerinin iyileştirilmesine ve yeni nesil VW araçların geliştirilmesine aktarılacak.
Pazar payı kazanmayı ve 2018 itibariyle Toyota’yı ve General Motors’u geride bırakarak, satış bakımından dünya birincisi olmayı hedefleyen şirket, Eylül’de VW’nin amiral gemisi modeli Golf’ün revize edilmiş bir versiyonunu çıkarmayı planlıyor.
Golf Avrupa’nın en çok satan otomobili, dolayısıyla da gelecekte VW’nin stabilitesi için kilit önem taşıyor. Otomobil yapımcıları sürekli olarak yakıt ekonomisini iyileştirmeye çalışırken Avrupa’daki çoğu otomobil hafifliyor.
Yeni Golf’ün platform kardeşi olan yeni Audi A3 bir önceki nesle göre 80 kilogram daha hafif. Peugeot da yeni modeli 208’in ağırlığını yaklaşık 100 kilogram azalttı.
Volkswagen’in marka geliştirme şefi Ulrich Hackenberg, “Golf yüksek üretim hacimleri, ardındaki çalışanların sayısı ve VW’nin yüzü olması nedeniyle şirkette öncelikli bir role sahip” dedi.
Volkswagen’in stratejisi toplam ağırlığı azaltmak için alüminyum, ya da BMW’nin yeni elektrikli araç yelpazesinde kullandığı karbon fibere daha ucuz bir alternatif olarak, güçlendirilmiş çeliğin kullanılmasını destekliyor.
Yakıt tüketiminin azalması VW’nin karbon dioksit emisyonlarını da düşürecek. Yeni Golf, otomobil başına yüzde 13,9 daha az CO2 oluşturacak.
Şirket bunun Avrupa pazarları için toplamda 119.000 metrik ton edeceğini ve sıkılaştırılan çevre kurallarına uyum sağlamaya yardımcı olacağını belirtti.

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->