Ana Sayfa » , » Makyajlı Jeep Grand Cherokee 'den ilk kareler

Makyajlı Jeep Grand Cherokee 'den ilk kareler

Yazar admin on 18 Şubat 2013 Pazartesi | 2/18/2013

2014 Jeep Grand Cherokee resimleri özellikleri trafiğe çıkış tarihi motor ve şanzıman seçenekleri…

Yakın bir zaman önce Kuzey Amerika versiyonu tanıtılan 2014 Jeep Grand Cherokee’nin Avrupa pazarına sunulacak varyantı 2013 Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak.
Detroit’te sahne alan makyajlı model ile neredeyse aynı evrimsel tasarıma sahip olan Avrupa versiyonunda yeni LED farlar, gözden geçirilen ön ızgara, revize edilen kuyruk lambaları ve daha geniş arka spoyler bulunuyor.
Kabindeki güncellemeler arasında, yeni üç kollu direksiyon simidi, geliştirilmiş ahşap kaplamalar, en üst donanım paketinde sunulan “Natura Plus” deri koltuklar, 8.4-inç dokunmatik ekranı ile UConnect bilgi ve eğlence sistemi ve dijital gösterge paneli yer alıyor.
Resmi performans özellikleri henüz duyurulmadı ancak kaputun altında 3.0 litre hacimli V6 dizel, 3.6-litre hacimli V6 benzinli ve 5.7 ​​litre hacimli V8 benzinli motor seçeneklerinin görev yapacağı söyleniyor.
Öte yandan, makyaj operasyonu ile birlikte bütün motorlar daha düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu sunan yeni sekiz-ileri vitesli otomatik şanzıman sistemi ile kombine edilebilecek.
2014 Grand Cherokee, yılın üçüncü çeyreğinden itibaren Avrupa’da satışa çıkacak.
Kaynak : Otobinbir.com





0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->