Ana Sayfa » , , » Daha hafif daha hızlı Porsche 911 GT3

Daha hafif daha hızlı Porsche 911 GT3

Yazar admin on 20 Mart 2013 Çarşamba | 3/20/2013

 
Yeni Porsche 911 GT3 resimleri özellikleri yakıt tüketimi motor ve şanzıman seçenekleri trafiğe çıkış tarihi...

Efsane Alman markası Porsche 'un 911 GT3 'ün zaten güzel olan hatları dahada detaylanırken, bu detaylar aracı daha hafif ve daha hızlı bir hale getiriyor... İleriye doğru atılmış kocaman bir adım olarak tanımlanan GT3, oldukça standart 911’i çağrıştırıyor olsa da çeşitli bölgelerinde kanatlara ve opsiyonel LED lambalarına ev sahipliği yapan çok daha agresif bir ön yüz ile meslektaşından sıyrılıyor. Aracın derinliklerine doğru yolculuğa çıktığımızda genişletilmiş arka çamurluklar, uzatılmış yan etekler ve sabitlenmiş bir arka kanat ile karşılaşıyoruz. Son olarak, araç yeni bir arka tampon ile donatılmış. Ortada bulunan çift çıkışlı egzost sistemi ile merkezi kilitli göbeklere ev sahipliği yapan 20 inç boyutunda ki dövülmüş alaşım jantlar son derece dikkat çekici doğrusu.
İç kabin ise önceki modelin sunduğu ayrıcalıklarla yetinmeyi tercih etse de deri / Alcantara koltuklar, yine Alcantara kaplamalı bir direksiyon ve kırmızı dikişler, aracın sportifliğini içeriye yansıtıyor.
Yeni 911 GT3 ihtiyaç duyduğu gücü 3.8 litrelik altı silindirli motordan alırken değişken sübap zamanlamalarına, doğrudan enjeksiyona, titanyum bağlama kablolarına ve kalıplanmış pistonlara ev sahipliği yapıyor. Tüm bu donanımlar aracın motorunun 475 beygir ve 438 Nm tork üretmesine yardımcı oluyor. Motor, yedi vitesli çift debriyajlı aktarıma bağlanarak diferansiyel kilidinin yardımıyla gücü arka tekerlere iletiyor. 0 ile 100 km/s arası hzılanma ise 3.5 saniye sürerken aracın ulaşabildiği en yüksek hız ise saatte 315 kilometre olarak ölçülüyor. Yürütülen tahminlere dayanarak Porsche, yeni modelinin Nürburgring Nordschleife’de bulunan pisti yedi buçuk dakikadan daha kısa bir süre içerisinde turlayabileceği öne sürüyor.



















0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->