VW Beetle yeniden doğdu

Yazar admin on 12 Mayıs 2013 Pazar | 5/12/2013

Yeni Volkswagen Beetle resimleri trafiğe çıkış tarihi özellikleri motor ve şanzıman seçenekleri…
1938 yılında çıkan ilk nesli bir efsane haline dönüşen Alman otomobil devi Volkswagen ‘in Beetle modeli, “Ruh aynı. Geriye kalan her şey farklı.” sloganı ile yeniden anlatılan eski ve güzel bir hikaye gibi geri döndü. İlk üretilen haline göre epeyce değişikliğe uğrayan 3. jenerasyon Beetle, Park Asistanı, hız sabitleyici ve multimedya gibi en son teknolojiler ile donatıldı…
Üretim bandından ilk çıkan Beetle 21,5 milyon gibi hatrı sayılır bir satış rakamına ulaşırken, 1960′ların sonuna gelindiğinde binlerce Beetle Amerikan caddelerini doldurmuştu. En fazla takma isme sahip olan otomobillerin başında gelen Beetle ‘ın ikinci jenerasyonu ise 1998 yılında sahalara tekrar dönerken, bir milyon satış rakamını devirmişti… Şimdilerde ise artık bir ikon haline gelen Beetle ‘nin 3. versiyonu yepyeni hali ile abilerinin ardından rekorlar kırmaya devam edecek gibi görünüyor. Dilerseniz sözü fazla uzatmayalım ve yeni Beetle ‘ı yakından inceleyelim…
Yatır ve kaydır panoramik cam tavan, üstü açık ışıklandırma hissi verirken, cömert bir manzara sunuyor. Küçük bir hareketle cam tavan 39 mm yatırılarak içeriye temiz hava girmesine olanak tanınıyor. Renkli cam ve kumaş perde, doğrudan güneş ışığına karşı yeterli korumayı sağlıyor. Cam tavan, üstü açık otomobil havasını daha da fazla hissettirmek için geriye de kaydırılabiliyor.
Park Asistanı, park ederken sizi sesli ve görsel uyarılarla muhtemel engellere karşı uyarıyor.
Özel olarak tasarlanan direksiyon dekoru, gövde rengi ile uyumlu ve iç tasarıma ferahlatıcı bir hava katıyor.
Oldukça belirgin ve parlak gündüz LED lambalarını da barındıran ve opsiyonel olarak sunulan Bi-Xenon far seti ışıklarının gün ışığına spektral benzerlikleri, gece otomobil kullanmanın getirdiği stresi ortadan kaldırıyor.
“Ambiyans aydınlatması”, kapı panellerinin altındaki aydınlatma şeritleri ve hoparlör halkalarında konumlandırılmış. LED ışıklar ile eşsiz bir atmosfer yaratıyor. Beyaz, kırmızı ve mavi renklerinden duygusal durumunuza göre en uygun olanını seçebiliyorsunuz.
Beetle donanımında temel konfor öğelerinin tümü standart olarak sunuluyor. Fonksiyonel ön kol desteği, hız sabitleyici ve 3 kollu deri direksiyon simidi, sürücü ve yolcularına ekstra rahatlık sağlıyor.
Türkçe dil seçenekli RCD 310 radyo-CD-MP3 çalar ise, ön ve arkada bulunan park sensörlerinin görsel uyarılarını geniş LCD ekranında sürücüyle paylaşıyor.yeni volkswagen beetle_6
Kapı içlerinde bulunan gözler, kolay biniş sistemi “Easy Entry” ve daha büyük eşyaların taşınmasına olanak sağlayan simetrik katlanabilen koltuklar ekstra konfor sunuyor.









2013 Volkswagen Beetle Fiyat Listesi


0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->