FORD Mustang 2015 'i tanıttı.

Yazar Unknown on 24 Mart 2014 Pazartesi | 3/24/2014

Ford mustang 2015,mustang modelleri,2015 mustang görselleri,2015 model arabalar,


Yaklaşık 50 yıldır sürekli üretim yapılan,Amerikan ikonlardan birisi olan ve toplamda 9 milyon satışı gerçekleştirerek büyük bir başarı yakalayan Ford Mustang 2015 yılına yenilik yaparak girmeyi planlıyor.

Mustang bağımlılarına göre sadece bir otomobil olmayan kendine özgü tarzıyla otomobil tutkunlarının rüyalarını süsleyen MUSTANG 2015 modeli beklentilere cevap verecek gibi gözüküyor.

2015 Ford Mustang'da yeni EcoBoost motor seçeneği ile özellikle ralli araçlarında gördüğümüz bağımsız arka süspansiyon sistemi ile selefinden ayrılıyor.
Selefinde olduğu gibi agresif tasarım çizgisinden taviz verilmemiş, kendisiyle özdeşleşen köpekbalığı görüntüsünü, sertliğini görmek mümkün. Yeni Mustang’in dış tasarımında göze çarpan değişiklikler ise; genişleyen ön panjur, ince LED farlar, genişleyen yan etekler ve darlaşan tavan çizgileri, bu hatları arkada üç parçalı arka far tasarımı desteklerken yenilenen jant tasarımları da Mustang’in daha sportif görünmesini sağlamış.
Yeni Mustang’in iç mekanında her zamanki sade görüntü devam ediyor, Mustang’a özel at figürlü logoyu direksiyon simidinde kullanılmış. Ford tarafından yapılan basın duyurusunda arabanın iç mekanın da daha kaliteli malzeme kullanıldığı belirtilirken üç kollu fonksiyonel direksiyon simidi, sayısı üçe çıkartılan dairesel havalandırma ızgaraları dikkat çekiyor.
Kaputun altında 3 farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak olan yeni Mustang, selefinde olduğu gibi performans meraklılarını memnun edebilecek nitelikte motor seçeneklerine sahip. Ford bu defa Avrupa kullanıcısını da düşünerek 2.3 litrelik EcoBoost seçeneğini eklemiş. Ayrıca bu model için Amerika satış fiyatı 50.000 dolar olarak tanımlanmış, Avrupa’da özellikle de ülkemizde ne kadara satılacağı belli olmazken bu fiyata bu arabaya sahip olabileceklere imrenmemek elde değil.

- 2.3 litrelik EcoBoost turbo beslemeli dört silindirli 305 beygir gücünde ve 407 Nm tork üretebiliyor.
- 3.7 litrelik altı silindirli 300 beygir gücünde, 365 Nm tork üretebiliyor.
- 5.0 litrelik sekiz silindirli 420 beygir gücünde ve 528 Nm tork üretebiliyor.




0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->