Ana Sayfa » , » 2013 Ford Kuga fiyat ve özellikler

2013 Ford Kuga fiyat ve özellikler

Yazar admin on 24 Mart 2013 Pazar | 3/24/2013

Yeni Ford Kuga fiyat resimleri özellikleri rafiğe çıkış tarihi yakıt tüketim bilgileri…

Tam anlamı ile bir şehir Crossover arayan takipçilerimiz ve özellikle Ford hayranları adına, yeni Kuga ‘ya göz atmasaydık sanırım Google ‘nin karanlık sayfalarına gömülürdük. Dolayısı ile bu sayfamızda A’sından Z’sine Ford Kuga ‘yı sizler için inceledik…
Tamamen yenilenen Ford Kuga yepyeni 1.6L EcoBoost motor ile gelen otomatik şanzıman seçeneği, akıllı teknojileri, akıllı 4×4 çekiş sistemi, sportif dış tasarımı ve geniş iç hacmi ile bir SUV araçtan beklentinizi yeniden belirleyecek.
Akıllı Dört Tekerlekten Çekiş sistemi her türlü yol ve arazi koşuluna hemen uyum sağlıyor, Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi düşük hızlarda çarpışmanın önlenmesi için otomatik fren uyguluyor, Ford SYNC sistemi yazılı mesajları sesli okuyor, aynı zamanda ellerinizi kullanmanıza gerek kalmadan müziği yönetmek, telefon görüşmelerinizi yapmak gibi pek çok işleme olanak sağlıyor.
“Akıllı Bagaj Kapağı”; segmentinde ellerinizi kullanmadan bagaj kapağını açıp kapatmayı sağlayan “akıllı bagaj kapağı” özelliğini sunan ilk marka olmaktan da gurur duyuyoruz. Elleriniz doluyken bile kolayca yönetilen bu sistemde yapmanız gereken, ayağınızı tamponun altına götürerek hareket ettirmeniz. Bagaj kapağı açılacak ya da kapanacaktır.
Sahip olduğu daha bir çok yenilikçi özellik ile Yeni Kuga bir SUV (Spor Arazi Aracı) araçtan beklenen tasarım ve teknolojiyi yeni bir boyuta taşıyor.
Akıllı 4×4 sistemine sahip arazi aracı Yeni Kuga, seçkin dış ve iç tasarım özelliklerine sahiptir. Kaslı omuzları sportif, off-road SUV aracın karakteristik sağlam görünüşünü sağlıyor, bu seçkin görünüş arka bölümün pürüzsüz tasarımıyla tamamlanıyor.

Kuga, 150PS 6 İleri Manuel Şanzıman ve 180PS6 İleri Otomatik vites bulunan 1.6 EcoBoost motor ile sunulmaktadır. EcoBoost motor en zorlu arazi koşullarında bile yüksek güç sağlarken, Ford’un ECOnetic teknolojileri sayesinde yakıt tüketiminiz de azalıyor.
Akıllı 4×4 sistemine sahip arazi aracı Yeni Kuga, her arazi koşulunda olağanüstü hassas yol hâkimiyeti sağlar. Sonuç olarak, Kuga performans ve verimliliğin etkileyici bir dengesini sunuyor…

Ford Kuga, en çetin yol ve arazi koşullarının üstesinden gelmek üzere tasarlanmış. Bu nedenle, güvenlik koşullarını mümkün olan en üst düzeyde karşılaması önemlidir. Ford Kuga bu gelişmiş düzeyi, sahip olduğu Akıllı Güvenlik Sistemi, Elektronik Denge Programı ve Akıllı 4×4 sistemi gibi pek çok yenilikçi güvenlik ve sürücü destek özellikleriyle karşılar. Bu yüksek güvenlik özellikleri Avrupa’nın önde gelen bağımsız araç güvenlik organizasyonu Euro NCAP tarafından en yüksek skor olan 5 yıldız ile de taçlandırıldı.
Öte yandan Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi ve Ford SYNC Acil Durum Yardımı EuroNCAP tarafından ileri güvenlik teknolojilere verilen “advanced” ödüllerini de aldı.










0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->