Ana Sayfa » , , » New York 'ta bir Jaguar XKR-S GT

New York 'ta bir Jaguar XKR-S GT

Yazar admin on 2 Nisan 2013 Salı | 4/02/2013

2014 Jaguar XKR-S GT özellikleri resimleri New York otomobil fuarı haberleri…
2013 New York Otomobil Fuarı bütün hızı ile devam ederken bu önemli otomobil etkinliğini hayranlıkla izlemeye, daha doğrusu burada görücüye çıkan rüya otomobilleri hayranlıkla izlemeye devam ederken, rüya otomobillerden biri ise efsane İngiliz markası Jaguar ‘dan geldi. Jaguar’ın New York Otoshow ‘da sahneye çıkardığı XKR-S GT modelinden sadece 30 adet üretilecek.
Jaguar’ın Kuzey Amerika pazarı için özel olarak ürettiği XKR-S GT, etkileyici performans verileri ve göz kamaştırıcı hatları ile büyük beğeni topladı.
Sürüş tutkunları düşünülerek tasarlanan ve üretilen 2014 Jaguar XKR-S GT New York Autoshow’da görücüye çıktı.
5.0 litrelik 550 beygir gücündeki V8 motoru ile tam bir hız canavarı olan 2014 Jaguar XKR-S GT hem yapısı hem de imajı ile beğeni toplayarak New York Autoshow’da halkın yoğun ilgisine maruz kaldı. Karbon fiberden üretilmiş dış tasarımı, süspansiyonu, frenleri ve aerodinamik yapısı ile kendini gösteren XKR-S 0′dan 100 km/s hıza yalnızca 3.9 saniyede ulaşmayı başarıyor. 6 ileri otomatik şanzımanından da aldığı güç ile 680 Nm tork üretmesi aracı pençeleri olan bir asvalt canavarı yapıyor.
Bu özel model sadece Kuzey Amerika’da satışa çıkartılacak ve sadece 30 adet üretilecek olması aracın bizim açımızdan üzücü yanlarından biri.






0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->