2014 Opel Mokka'nın zirveye çıkışı

Yazar Unknown on 23 Mart 2014 Pazar | 3/23/2014

Opel Mokka,Opel Mokka görselleri,Opel Mokka fiyat listesi,Opel Araba görselleri



Avrupa'da segmentinde %12 lik pazar payını yakalamış olan Opel MOKKA'yı binbiroto.blogspot.com olarak sizler için inceledik.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik'in yaptığı açıklamaya göre "Opel Mokka, kompakt SUV almayı isteyen tüketiciler için harika tasarımın yanı sıra üstün teknolojik özellikleri bulunan bir alternatif. Opel Mokka, 2013 yılının Nisan ayında 100 bin adetlik satış hedefi ile önemli bir başarı kaazndı ve bir yıl gibi kısa bir süre içinde Avrupa'da satışlarını ikiye katlayarak zorlu bir pazarda 200 bin adet sipariş alma başarısını gösterdi.

Opel Mokka'da

1.4 lt 140 HP, 1.6 lt 115 HP ve 1.7 CDTI 130 HP motor seçeneklerine ve "Enjoy" ile "Cosmo" olmak üzere iki donanım seviyesine sahip Opel Mokka'ya, otomatik benzinli şanzıman seçeneğinin eklenmesi, Mokka'nın kompakt SUV segmentinde satış adetlerini artırmasına olumlu katkısı oldu. Segmenentinde zirveye oturan Opel Mokka, Yeni Nesil ESP (Elektronik Stabilite Programı) , Akıllı Dört Çeker Sistemi, Yokuşta Kalkış Desteği , AFL+, Yeni Nesil Opel Eye Ön Kamera Sistemi, Trafik İşareti Tespit Sistemi, Şerit İhlali Uyarı Sistemi, FlexFix Bisiklet Taşıyıcı Sistemi, AGR onaylı omurga dostu 4 yöne ayarlanabilir deri koltukları, geniş ve bol saklama alanları, bilgi-eğlence sistemleri ile sürüşü daha konforlu ve güvenli hale getiriyor.

Opel Mokka 64.711 den başlayan fiyatlarla beğenilerinize sunulmuştur.










0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->