Ana Sayfa » , , » 2014'te Satışa sunulacak yeni arabalar

2014'te Satışa sunulacak yeni arabalar

Yazar Unknown on 23 Mart 2014 Pazar | 3/23/2014

2014 arabalar,yeni arabalar,2014 araba görselleri,en son çıkan otomobiller,yeni yıl araçları



2014'e girildiği gibi ÖTV ve Kur artışıyla satışları ciddi oranda düşen otomotiv firmaları düşen satışları tekrar canlandırabilmek için yeni modellerini piyasaya sunmaya karar verdi.2014 itibariyle Türkiye'de sunulacak bu modelleri sizler için binbiroto.blogspot.com olarak araştırdık.



İtalyanın en önemli markalarından ALFA ROMEO yeni GİULETTA modeli Nisan ayından itibaren Türkiye'de boy gösterecek.



BMW coupe serilerine Türkiye’de 4 Serisi’nden sonra 2 Serisi Coupe de eklenirken, yılın ikinci çeyreğinde 4 Serisi’nin üstü açılabilen modeli de satışa çıkacak. M3 Sedan ve M4 Coupe ikinci çeyrekten sonra Türkiye pazarında satışa çıkıyor.


Yılın ilk yarısı A sınıfında yer alan modeli C1, son çeyrekte fuarların gözde konsepti C4 Cactus’ün seri üretimi yollara çıkacak



Ferrari’nin Türkiye temsilcisi FerMas bu yıl 3 önemli modelini Türkiye’de piyasaya sunuyor. Ferrari’nin sadece 500 adet üreteceği ve Türkiye’den de iki kişinin satın aldığı La Ferrari, sahiplerine teslim edilecek. 2.4 milyon euroluk Special Edition La Ferrari, İtalyan markanın ürettiği ilk hibrid otomobil. 


FORD Otosan’ın yeni inşaa ettiği Yeniköy fabrikasında üretilecek yeni mini hafif ticari araç Courier, 2014’ün ikinci yarısında yollara çıkacak
Hyundai İzmit fabrikasında üretilen i10’un ürün gamını genişliyor. Yeni i10, yakıt tüketiminde daha da cimri olan LPG’li versiyonuyla satışa sunuldu. Özel tasarımıyla İzmit Fabrikası bantlarından LPG’li olarak çıkan araç, kilometrede sadece 19 Kuruş (07.03.2014 tarihi itibariyle LPG litresi 2,86 TL olarak hesaplanmıştır) tüketiyor ve 104 g/km’lik CO2 emisyon değeriyle çevreyi en az kirleten modellerden biri olarak öne çıkıyor. Hyundai’nin en ekonomik ve en çevre dostu modeli olan Hyundai i10 LPG, 38 bin TL’lik fiyata sahip. 

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->