Volkswagen Golf Variant gün ışığına çıktı

Yazar admin on 6 Mart 2013 Çarşamba | 3/06/2013

2014 Volkswagen Golf Variant resimleri özellikleri motor ve şanzıman seçenekleri yakıt tüketim bilgileri…

Yeni otomobil modellerini sizler için takip etmeye devam ediyoruz. Bu sayfamızda tanıtacağımız Golf, küçük otomobilleri sevenleri, özelliklede Golf hayranlarını biraz şaşırtacak, zira bu Golf Station vagon :)
Yedinci nesil yeni Golf’ün Variant versiyonuna ait ilk kareler nihayet internet ortamına düştü. Bir kaç gün önce son derece çıplak bir biçimde objektiflere yakalanan Golf VII Variant’ın test modeli, önceki jenerasyondan alıntı arka farlarını maskelemiş bir biçimde karşımıza çıkıyordu. Bu ilk resmi görüntüler sayesinde artık arka far tasarımını tamamen görebildiğimiz aracın çok büyük bir sürprize olanak tanımayarak günümüzde mevcut olan Volksagen modellerinin arka farlarıyla neredeyse aynı tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Fotoğraflara yansıyan bu aracın diğer meslektaşlarına göre daha tutumlu bir versiyon olan BlueMotion ürünü olduğunu ve TSI motorun yanı sora sportif gümüş tavan çıtalarına ve beş adet ikili kollu alaşım jantlara ev sahipliği yaptığını görebiliyoruz.
Kaputun altında ise açıkçası pek fazla radikal değişiklik beklemiyoruz. Araç büyük ihtimalle hatchback modeline ait motorları kullanacak, yani 85 veya 105 beygir gücünde ki 1.2 litrelik TSI, 122 veya 140 beygir gücünde ki 1.4 litrelik TSI benzinli motorlarının yanı sıra dizel opsiyonları olarak 105 beygirlik 1.6 litre hacminde ki TDI ile 150 beygir gücünde 2.0 litrelik TDI seçeneklerini bekleyebiliriz.
Araca ait bütün detaylar önümüzdeki hafta araç Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenirken açıklanacak. Cenevre’de karşılaşacağımız diğer Golf çeşitleri ise GTI, GTD, e-Golf ve şarjlı hibrid modelleri olacak.












0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->