Ana Sayfa » , , » Marmaray'ın geçis ücreti belli oldu

Marmaray'ın geçis ücreti belli oldu

Yazar admin on 10 Ekim 2013 Perşembe | 10/10/2013

Marmaray ne zaman açılacak marmaraydan geçiş ücreti kaç tl olacak marmaray tüp geçit geçiş ücreti şartları haberleri...

Boğaz’ın altından geçen tüp geçit projesi ‘Marmaray’ın açılmadan ücreti belli oldu. 29 Ekim’De Başbakan Erdoğan tarafından açılışı yapılacak projede geçiş ücretlerin 1.95 lira seviyelerinde olması beklenirken, geçişlerde İstanbul’lular tek biletle hem Marmaray’ı hem de otobüsleri kullanılabilecek.
İstanbul’daki metrolarda, raylı sistemlerde uygulanan bilet fiyatlarının aynısı olacağını ifade eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, projeye ilişkin şu an ufak tefek rötuşların yapıldığını ve bir sorun olmadığını dile getirdi. Yıldırım, hattı TCDD’nin işleteceğini ancak entegrasyonunun İstanbul Ulaşım ile birlikte yapılacağını belirtti.

KANAL’DA SONA GELİNDİ
Kanal İstanbul Projesi’nde de çalışmalarda sona yaklaşıldığını kaydeden Yıldırım, “Çalışmalar 2 aşamada yapıldı. Bir tanesi, kanalın kendi yapımıyla ilgili. Bunu ağırlıklı olarak biz yürütüyoruz. İkinci çalışma olan kanal etrafında oluşacak yaşam alanları ile ilgili de Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çalışmaları var. Onlar da tamamlanmak üzere” dedi. İstanbul’da 3. köprünün inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Yıldırım, üçüncü havalimanı ihalesinde ise ÇED raporu alınmadığı şeklindeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti.  Yıldırım, “Üçüncü havalimanı konusunda projeler tamamlandı ve bize sunum yapılacak” diye konuştu.
Kaynak : HÜRRİYET

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->